Seuraesittely

Köyliön Lallit on Säkylässä toimiva yleisseura. Virallisesti seurassa on maksaneita jäseniä vajaa 300. Lallit on perustettu vuonna 1946. Sen edeltäjäseura oli Köyliön Nuorisoseuran Urheilijat.

Seurassa toimii neljä jaostoa;hiihto-ja ampumahiihtojaosto, palloilujaosto, suunnistusjaosto ja voimistelujaosto. Yleisurheilutoiminnasta vastaa johtokunta. Kaikki jaostot toimivat itsenäisesti johtokunnan hyväksymien toimintaperiaatteiden, suunnitelmien ja budjettien mukaisesti.

Lallien päälajina voidaan pitää pesäpalloa. Tällä hetkellä pääpaino on nuorten toiminnassa. Nais- ja miesjoukkueet pelaavat maakuntasarjassa.

Suunnistuksessa Lallit on jäsenenä edustettuina Hiisirastissa, jonka muut jäsenseurat ovat Eura-Kauttuan Urheilijat, Eurajoen Veikot, Kiukaisten Urheilijat ja Säkylän Varuskunnan Urheilijat. Hiisirasti on perustettu vuonna 1998. Se kuuluu menestyksessä maan 10-20 parhaan suunnistusseuran joukkoon

Jaostoilla on viikottaista toimintaa. Lisätietoja saa seuran kotisivuilta. Palloilulla on omat kotisivut. Niille pääsee seuran pääsivuilla olevan linkin kautta. Suunnistuksen osalta päätiedotuskanava on Hiisirastien kotisivut www.hiisirasti.fi<http:hiisirasti.fi/>,

Varojen hankinnassa bingotoiminta on avainasemassa . Köyliön työväentalolla pelataan paria poikkeusta lukuunottamatta bingoa joka sunnuntai.Pelissä on hyvät palkinnot.Lisätietoja bingosta saa viikottain seuran kotisivuilta.

Lallien yhteystiedot löytyvät seuran kotisivuilta.